1 μερίδα/7 λεπτά
Υλικά:
1 αυγό
1 κ.σ. σκόνη πρωτεΐνης (σοκολάτα)
4 κ.σ. νιφάδες βρώμης
1/2 κ.γ baking powder
2 κ.σ. γάλα
1 κ.σ. μέλι
Σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ή στο μπλέντερ τοποθετήστε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν
Ρίξτε ζύμη σε ένα μικρό ζεστό τηγάνι (αφού έχετε λαδώσει με πινέλο)
Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα η κάτω πλευρά και να αρχίσουν να εμφανίζονται φυσαλίδες στην επιφάνεια, αν θέλετε ρίχνετε μερικές σταγόνες σοκολάτας
Στη συνέχεια αναποδογυρίστε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν
Σερβίρετε με τις αγαπημένες σας επικαλύψεις π.χ φρούτα, ξηρούς καρπούς, βούτυρο ξηρών καρπών ή σκέτο
Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες σοκολάτας καθώς ψήνεται η ζύμη ή να σερβίρετε με βούτυρο ξηρών καρπών ή φρούτα
Comments